ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  - ΝΟΒΙΣΑΝΤ

 25 – 28  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ    2015



1ΜΕΡΑ     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις  06.00 το πρωί . Περνώντας περιφερειακά  από τα Σκόπια , φθάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία . Άφιξη στην πρωτεύουσα , το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και    χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  .  Διανυκτέρευση.

2ΜΕΡΑ    ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Πρωινό και  ξεκινούμε την  πανοραμική   ξενάγηση  του  Βελιγραδίου  Θα δούμε το  μουσείο  Τίτο ,  αφιερωμένο στο   μεγάλο  ηγέτη , τον   Άγιο  Σάββα    (  το  μεγαλύτερο χριστιανικό ναό   των Βαλκανίων), το   Κοινοβούλιο ,  το Δημαρχείο το Εθνικό Μουσείο , το Εθνικό Θέατρο , τη  νέα πόλη και θα  καταλήξουμε στο Kalemedgan, το φρούριο- κάστρο της πόλης χτισμένο  στη  συμβολή  των ποταμών  Δούναβη  και  Σάββα .  Περίπατος  στο   φρούριο   για   να  θαυμάσουμε την πανέμορφη θέα.   Μην παραλείψετε  να  επισκεφθείτε  τον  μεγάλο πεζόδρομο  της  οδού  Κνέζ  Μιχαήλοβα , με πάρα  πολλά καταστήματα για φθηνές  αλλά  και ποιοτικές αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .  Δείπνο .  Προαιρετική διασκέδαση . Διανυκτέρευση.

3ΜΕΡΑ    ΝΟΒΙΣΑΝΤ
Πρωινό και αναχώρηση για το Νόβισαντ , πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα. Άφιξη και περιήγηση . Θα δούμε το κάστρο Petrovaradin , με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη , την πλατεία Slobodan ,τον καθεδρικό ναό , το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο . Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Δείπνο . Στη συνέχεια προαιρετική έξοδος στη Σκανταρλίγια ,μια από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης , όπου η νυχτερινή  ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες Διανυκτέρευση.

4ΜΕΡΑ      ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   
Πρωινό και αναχώρηση απο το ξενοδοχείο με προορισμό την ιστορική πόλη Νις (όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος). Σύντομη περιήγηση στην πόλη και αναχώρηση για τα σύνορα Σερβίας – Σκοπίων . Με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή μας ,φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ .  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ        
·         Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
·         Τη διαμονή  σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
·         Ημιδιατροφή
·         Ξεναγήσεις του προγράμματος
·         Αρχηγό – συνοδό του γραφείου                                                                        
·         Τοπικό ξεναγό
·         Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ                                                                                                         
·         Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων .      
·         Επιπλέον γεύματα , ποτά , φιλοδωρήματα και ό,τι     
              αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή  προτεινόμενο          

            ΤΙΜΗ  190€
                                                                                         

ο αρχηγος  εχει το δικαιωμα   αλλαγης του  προγραμματος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας...